Fysiotherapie Louwers werkt met verschillende regionale sport- en medische centra samen om je de best passende zorg te kunnen bieden. 

pece zorg logo

PECE-zorg

Sinds 1 januari 2016 is de praktijk aan de Geldropseweg 155, waar Rinus in 1988 zijn praktijk is gestart, een samenwerkingsverband aan gegaan met PECE-zorg. Sven Louwers is mede-eigenaar van PECE-zorg en bestaat uit 3 locaties in Eindhoven.

Je kunt hier een afspraak inplannen via het bekende nummer; 040-2124550 of via de receptie van PECE-zorg; 085-7823600.
Ga voor meer informatie naar pece-zorg.nl

logo-2

Runners Mol - Sportpodologie

Heb je voet-, enkel, knie- of rugklachten? Iedere donderdag is podoloog Karel Willems van Runners Mol werkzaam in onze fysiotherapiepraktijk, locatie Dunantweg. Eens per 2 weken op woensdag, is podoloog Dries Hoeyberghs van Runners Mol, op locatie Dunantweg aanwezig. Podologie is een therapie die de stand van de voeten corrigeert door middel van speciale inlegzolen.

Dhr. Willems en Dhr. Hoeyberghs zijn een geregistreerd sportpodoloog die uw gang- en loopbeweging analyseert met de modernste technieken. Met deze analyses kunnen zij  hoogwaardige steunzolen vervaardigen en helpen bij de aanschaf van wandel- of sportschoenen die het beste bij je passen. Ook voor comfort- en semi-orthopedische schoenen ben je bij hen aan het juiste adres.

De paramedische voetzorg door registerpodologen wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed. Voor informatie over vergoedingen en voorwaarden van de verschillende zorgverzekeraars verwijzen we u naar: www.loop.nl

Je kunt afspraken inplannen via het bekende nummer 0493-315499 of via Runners Mol,
Tel.: 0032 (0) 14321436
Website: www.runnersmol.be
Email: shop@runnersmol.be

logo_site_3

FIT Partners

Fit Partners is een kwalitatief hoogwaardig trainingscentrum, waarmee wij nauw samenwerken. Zij begeleiden je perfect bij sport en bewegen. Jouw lichamelijke belastbaarheid wordt gedetailleerd in kaart gebracht door middel van het Fitness Sportonderzoek. Op basis van deze test en jouw persoonlijke doelstellingen wordt een trainingsprogramma op maat gemaakt. Door goede, hoogwaardige, persoonlijke begeleiding zorgt Fit Partners ervoor dat je op de juiste manier traint en je persoonlijke doelstellingen behaalt. Deze trainingsmethodiek is uitermate geschikt voor post-therapeutische, recreatieve, wedstrijd en topsporters evenals voor mensen die af willen vallen. Heeft Fit Partners jouw interesse gewekt? Neem telefonisch contact met ze op via 06-14634488 of stuur een e-mail naar info@fit-partners.nl.

Training op afspraak op werkdagen. Zie voor de openingstijden en de sportbegeleiders www.fit-partners.nl.

Schermafbeelding 2018-05-18 om 09.30.52

Fitnessclub Deurne

Fitnessclub Deurne is één van de vijf vestigingen die Fitnessclub Nederland inmiddels bezit. Fitnessclub Nederland, vertegenwoordigd door 4 enthousiaste ondernemers woonachtig in West-Friesland, willen met hun ervaring deze fitness keten op de kaart zetten in Nederland.
Zij werken samen met collega’s die hun visie willen volgen en met enthousiasme te werk gaan. Door middel van het uitdragen van een huiselijke sfeer, worden sporters geholpen bij het behalen van de opgestelde trainingsdoelen. Men exploiteert fitness in onder andere Van Der Valk hotels en in (leegstaande) kerken. Fitnessclub Deurne is gehuisvest in de Zeilbergse kerk.

Eveneens in de Zeilbergse kerk gevestigd is Urban Park.

Urban Park, in 2014 gestart en geleid door Davy Denkers, is het epicentrum van de urban dance in Deurne. Davy begon in 2011 met de Urban dance opleiding en Arnhem, waar aan hij in 2014 afstudeerde. Hij won vele prijzen met de crew The RebellionRookeez’ en in 2016 won hij met de crew ‘Avant Garde Collective’ het RTL5 programma Battle on the dancefloor.
In zijn dansstudio Urban Pak deelt hij tot op de dag van vandaag zijn kennis en passie met de nieuwste generatie dansers. Daarnaast geeft hij workshops en shows door het gehele land.

Kijk voor meer informatie en openingstijden op fitnessclubnederland.nl

Logo-MX

MX Performance

Binnen het platform van MX Performance wordt op het gebied van begeleiding en training van (top)sporters samengewerkt tussen personal trainers, sportfysiotherapeuten, sportvoedingsdeskundigen en mentale begeleiders.

De begeleiding is gericht op talentvolle motorcrossers door heel Nederland welke niet in het begeleidingstraject van KNMV (motorcrossbond) en Sportcentrum Papendal vallen. Binnen dit multidisciplinaire team wordt samengewerkt om uniformiteit te creeren op het gebied van testen en meten, training en begeleiding. Dit gebeurd in samenwerking met de KNMV.

De ambitie is om een zo hoog mogelijke kwaliteit te creeren met als kenmerken ontwikkeling, innovatie, professionaliteit, uniformiteit, effectiviteit (persoonlijke doelen motorcrosser) en veiligheid.

Het platform is toegankelijk voor de talentvolle motorcrosser en daarom is er altijd een lid van het team in de buurt. Voor onze regio is dit onze fysiotherapeut Bart Nelissen.

Fysiotherapie Rinus Louwers biedt de mogelijkheid om op korte termijn onderzoek te doen en gerichte behandelingen te geven om zo het herstel te versnellen. Wij dragen graag bij aan het optimaal presteren van iedere sporter!

logo OrthoXpert

OrthoXpert Groep Nederland

Fysiotherapie Louwers is aangesloten bij OrthoXpert Groep Nederland en werken met het OrthoXpert Zorgplan. Dit is een behandelprogramma na een knie, schouder of heup operatie. Bij het OrthoXpert Zorgplan is de inhoud van het behandelprogramma stap voor stap in kaart gebracht en ligt bij aanvang vast.

Bij het OrthoXpert Zorgplan werken orthopedisch chirurgen en fysiotherapeuten zeer nauw met elkaar samen. Intensief contact en afstemming van de behandeling direct na de operatie en bij de gezamenlijke controles, zorgen ervoor dat je het best passende behandelprogramma krijgt.

De geselecteerde fysiotherapiepraktijken beschikken over de juiste accommodatie om je te kunnen begeleiden bij het herstel. Wij hebben speciale test- en meetinstrumenten om de effecten van jouw behandeling in kaart te brengen.

Kijk voor meer informatie ook op Orthoxpert.nl

logo-no1-fitness

No.1 Fitness

Sinds oktober 2016 is No.1 Fitness gevestigd aan de Brakken 1 te Bakel.
Bij No.1 Fitness sport je onder persoonlijke begeleiding van fitnesstrainers. Met de nieuwste apparatuur op 600m2 fitnessvloer. Daarnaast zijn er diverse groepslessen waarbij je in een groep kunt trainen samen met een enthousiaste en proffesionele coach.

Op maandagochtend- en avond, woensdag- en donderdagochtend is er een fysiotherapeut van Fysiotherapie Louwers aanwezig. Wens je een afspraak, dan kun je contact opnemen via de locatie in Deurne.

Kijk voor meer informatie en openingstijden ook op no1fitness.nl

fys optima

Fys 'Optima

Fys’Optima is het grootste landelijke kwaliteitsnetwerk van fysiotherapiepraktijken. Fys’Optima partners onderscheiden zich door service, kwaliteit en transparatie. Het is geen toeval dat een steeds grotere groep patienten voor een Fys’Optima praktijk kiest. Zij hebben vertrouwen in de expertise en kernwaarden. Dit maakt Fys’Optima een vooraanstaande speler op de Nederlandse zorgmarkt. Zo ook onze fysiotherapiepraktijk.

Kijk voor meer informatie op: www.fysoptima.nl

sono

SonoCenters

Voor echografie behandelingen werkt Fysiotherapie Louwers samen met SonoCenters

Bij echografie wordt er gebruik gemaakt van hoogfrequente geluidsgolven. De golven worden uitgezonden door een zender (transducer genaamd) die geplaatst wordt op de huid. Dit geluid wordt door het lichaam teruggekaatst en wordt door de computer als een elektrisch signaal omgezet. Door middel van echografie kan de kwaliteit van jouw spieren, pezen en gewrichten in kaart worden gebracht. Hierdoor wordt duidelijk hoe de belastbaarheid van de spieren pezen, botten en gewrichten is.

Echografie wordt toegepast voor de beoordeling van spier- en botaandoeningen van de schouder, elleboog, pols/hand, heup, knie en enkel/achillespees. Voorbeelden van klachten, waarbij echografie op toegepast wordt:

  • Spier scheuren of littekens
  • Peesontsteking of scheuren
  • Slijmbeursontsteking
  • Verstuiking of scheur van de gewrichtsbanden
  • Slijtage of defecten van het kraakbeen
  • meniscus scheuren

Door de nauwe samenwerking kunnen onze patiënten altijd snel terecht. Uit de echo komt informatie naar voren die wij vanuit het blote oog niet altijd zien. Aan de hand van de uitslagen kunnen wij het behandelplan opstellen of aanpassen.

Neem contact met ons op