Last van je rug of nek?

Heb je last van je rug-, nek- of schouders? Bij Fysiotherapie Louwers hebben wij naast gespecialiseerde behandelaars, ook de beste apparatuur in huis om je van je klachten af te helpen. Wij werken met de zeer geavanceerde DAVID SPINE rug en nek trainingsapparatuur in onze behandelprogramma’s. 

FotoFluvius-LouwersBehandeling-20180511-001

Wat houdt het trainingsprogramma voor rug- en nekklachten in?

Rugklachten behoren tot de meest voorkomende lichamelijke klachten. Maar liefst 60 tot 90% van de Nederlandse bevolking krijgt in zijn of haar leven te maken met rugklachten. Door deze klachten kun je beperkt worden in het dagelijks leven. Het uitvoeren van bepaalde activiteiten, hobby’s of het werk geeft namelijk problemen.

Het David Spine Concept is één van Europa’s meest succesvolle en meest bewezen rug en nektrainingsconcepten. Speciaal ontworpen apparaten die zorgen voor een veilige en effectieve manier van verbetering van de beweeglijkheid, kracht en coördinatie.

Rug- en nek training bij Fysiotherapie Louwers

Doordat je goed gefixeerd in de apparaten zit, worden zelfs de zwakste gebieden van jouw wervelkolom getraind. Alle apparaten zijn uitgerust met een touch screen waarop te zien is hoeveel herhalingen je moet maken en ook welke snelheid je moet aanhouden voor het beste resultaat. Aan het einde van elke training kun je invullen hoe makkelijk of hoe zwaar de oefening was, zodat we constant feedback krijgen op de training en indien nodig aanpassingen kunnen maken in de behandeling.

Het trainingsprogramma bij rug- en/of nekklachten bestaat verder uit het geven van goede adviezen, begeleiding en inzicht in gezond en gecontroleerd bewegen.

Al tijdens het onderzoek bij de eerste afspraak zal blijken of en hoe jouw specifieke klacht verholpen kan worden.

FotoFluvius-LouwersBehandeling-20180511-011

Onze rug therapeuten zijn:

Neem contact met ons op