Revalideren na een operatie?

Heb je een operatie ondergaan aan je knie, heup, rug of schouder? Ben je geopereerd aan de gevolgen van artrose? Of moet je herstellen na een trauma als gevolg van een ongeval thuis, op het werk of door sport (botbreuken, enkel- of knieletsel, schouder- of elleboogklachten)? 

Onze revalidatieprogramma’s helpen je om zo snel mogelijk weer jouuw gewone bezigheden of sport op te pakken.

 

FotoFluvius-LouwersBehandeling-20180511-007

Wat kan fysiotherapie Louwers betekenen bij jouw revalidatie traject?

Bij fysiotherapie Louwers staat een team van gespecialiseerde therapeuten klaar om je te begeleiden. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een therapeut die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op zijn specialisatiegebied.

Wij geloven dat multidisciplinaire samenwerking de zorg beter maakt. Daarom onderhouden wij nauwe contacten met andere medisch specialisten in de omringende ziekenhuizen en praktijken. Zo werken wij samen met orthopeden, huisartsen en revalidatieartsen.

De multidisciplinaire benadering, een uitstekend ingerichte praktijk en het hoge kennisniveau zorgt ervoor dat u in een veilige omgeving kunt revalideren.

Hoe ziet jouw revalidatietraject eruit?

Hoe lang je moet revalideren na een operatie, is afhankelijk van de ernst van de klacht en de operatieve ingreep. Tijdens de intake zullen wij samen (eventueel met een arts, coach of trainer) kijken welk revalidatietraject het beste aansluit bij jouw klachten. Wij beginnen een revalidatietraject altijd rustig en werken er middels oefeningen en eventueel op locatie trainingen naar toe om je zo snel mogelijk weer op TOP niveau te krijgen.

Wat bieden revalidatietrajecten aan na de volgende operaties?

• Revalidatie en training na een heup- knie enkel-operatie.
• Revalidatie en training na een schouder- elleboog- operatie.
• Revalidatie en training na een rug- nek- hernia-operatie.
• Revalidatie en training na een nieuwe heup of een nieuwe knie.

Krijg je in de toekomst een nieuwe heup of knie? Dan is het aan te raden om alvast te beginnen. Fit in het ziekenhuis, fit uit het ziekenhuis. het herstel loopt daarna sneller en beter.

Welke therapieën kunnen je helpen bij jouw klachten?

FotoFluvius-LouwersBehandeling-20180511-013

Onze therapeuten zijn:

Neem contact met ons op