Over Fysiotherapie Louwers

Fysiotherapie Louwers is in 1988 opgericht door Rinus Louwers. Vanuit de eerste vestiging op de Geldropseweg in Eindhoven zijn wij gegroeid naar 3 vestigingen in Deurne en 1 vestiging in Bakel, met inmiddels een team van 17 medewerkers.

De praktijk heeft een goede naam in de regio. Daar zijn wij trots op en daar werken we keihard aan. Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten met een goed gevoel en een goed resultaat de praktijk verlaten. Vorig jaar hebben we de Qualiview Opiness Award gewonnen voor 3e meest aanbevolen grote praktijk in Nederland. Een mooie bevestiging dat wij en ons werk gewaardeerd worden.

Onze praktijk voldoet aan de hoogste HKZ kwaliteitsnormen, heeft contracten met alle zorgverzekeraars en werkt samen met medisch specialisten, veel lokale sportverenigingen en fitness clubs. Door de korte lijntjes, kunnen wij snel schakelen met bijvoorbeeld je medisch specialist over de beste behandeling of met je sportvereniging voor een aangepast trainingsprogramma.

"Als sporter, wil je ook begeleid worden door een fysio met een sportersmentaliteit. Dat zit bij Fysiotherapie Louwers zeker goed!" - John

rugpijn

Kwaliteit - HKZ gecertificeerd

Iedere patiënt van Fysiotherapie Louwers moet kunnen rekenen op goede zorg van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Fysiotherapie Louwers heeft het keurmerk HKZ voor Extramurale Fysiotherapiepraktijken, HKZ-ISO 9001. HKZ, Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector, staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg: onafhankelijk en betrouwbaar.

Een organisatie met dit keurmerk heeft haar zaken goed op orde, stelt de cliënt centraal en werkt voortdurend aan verbetering van de zorg- en dienstverlening en veiligheid.

Specialisaties

Naast het keurmerk HKZ heeft fysiotherapie Rinus Louwers meer aantoonbare kwaliteit. In onze praktijk zijn niet alleen algemeen fysiotherapeuten werkzaam, maar zijn fysiotherapeuten nader gespecialiseerd in het vakgebied.

In onze praktijk zijn meerdere sportfysiotherapeuten en (orthopedisch) manueel therapeuten werkzaam. Na de studie fysiotherapie is de therapeut opgeleid tot Master Sportfysiotherapie en / of Master Orthopedische Manuele therapie.

Allen staan geregistreerd in het BIG register en Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) en zijn fysiotherapeuten die voldoen aan de door het KNGF gestelde kwaliteitseisen. Deze registraties verzekert je dat de fysiotherapeut de meest actuele kennis en vaardigheden in huis heeft door bij- en nascholing.

Nekpijn1

Neem contact met ons op