Cas Janssen

Heeft het doorzettingsvermogen van een topjudoka

En gaat zo met jou de uitdaging aan

Over Cas Janssen

Mijn naam is Cas Janssen en sinds juli 2024 werk ik als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Louwers. In 2020 behaalde ik mijn diploma aan het CIOS in Sittard, waar ik de certificaten Personal Trainer A, B en Sportmassage heb behaald. Vervolgens ben ik in juli 2024 afgestudeerd als Algemeen Fysiotherapeut aan Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. Na mijn eindstage mocht ik direct aan de slag bij Fysiotherapie Louwers.
Tijdens mijn opleiding heb ik de minor Sportvoeding gevolgd op Papendal om zo mijn kennis en expertise op het gebied van sport en voeding te verdiepen. Mijn eindstage bij de jeugdopleiding van VVV-Venlo heeft mij tevens waardevolle inzichten gegeven in sport en fysiotherapie.
In mijn vrije tijd ben ik actief in de sportwereld en beoefen ik sinds mijn vijfde fanatiek judo bij Judoclub Helden op nationaal wedstrijdniveau. Deze ervaring heeft mij geholpen om discipline en doorzettingsvermogen te ontwikkelen. Daarnaast besteed ik een aantal keer per week aan fitness om mijn fysieke gesteldheid verder te verbeteren. Ik ga ook graag op wintersport, wat mijn passie voor sport en beweging verder aanvult. Naast mijn sportactiviteiten reis ik graag om nieuwe culturen te ontdekken.
In de toekomst wil ik mij verder specialiseren door een Master in Manuele Therapie of Sportfysiotherapie te gaan volgen.
Bekijk het hele team
  • BIG nummer:
  • Diploma 2020 Personal Trainer A,B en sportmassage, CIOS Sittard
  • Diploma 2024 Fysiotherapie, Fontys Hogeschool Eindhoven
  • Interessegebieden: